Kickboksen kids

Kickboksen kids is dé training voor kinderen van 5 t/m 7 jaar oud. Een les waar spelenderwijs kennis wordt gemaakt met de leuke sport die kickboksen is! Ter motivatie organiseren wij twee keer per jaar een diploma dag waarop de kinderen kunnen laten zien wat zij geleerd hebben.

Schrijf hier uw zoon of dochter in voor een gratis proefles! Is uw zoon of dochter 4 jaar? Dan is hij/zij ook welkom voor een proefles. Aan de hand daarvan beslist te trainer of het wel of niet te vroeg is om deel te nemen aan de les.

Meer informatie over onze jeugd trainingen? Lees dan onze informatie map.

Meer over kickboksen voor kinderen >

 

Kickboksen jeugd

Deze trainingen vallen onder het Fightmasters Talent Ontwikkel Programma, waar wij talentgericht trainen met de kinderen. Zij worden ingedeeld op eigen niveau en gemotiveerd om te groeien in de sport.

Trainer Harold: “ Discipline is belangrijk bij kickboksen, daar besteden we vanzelfsprekend aandacht aan. Kinderen kun je niet een uur lang uitsluitend laten kickboksen, daarom stoppen we veel spelelementen in onze training. Het leuke is dat je al op jonge leeftijd talent bij sommige kinderen ziet. Daar haken wij dan op in en laten deze jonge talentjes meetrainen op een hoger niveau”.

Meer informatie over Fightmasters TOP? Lees dan onze informatie map.

Fitboksen jeugd

Deze les is speciaal voor kinderen in de leeftijdscategorie 7 t/m 14 jaar. De les bestaat voornamelijk uit bokszak training en er wordt niet gespard. Heb je interesse, of ken je iemand anders die dit leuk vindt?  Meld je dan aan voor een proefles.

Meer over fitboksen >

Recreanten

Er is een recreanten groep voor beginnende en gevorderde kickboksers. Jong, oud, dames en heren.

Bij kickboksen voor recreanten wordt gevarieerd getraind. Wekelijks wordt er gewerkt aan technieken, (spier)conditie en/of sparren. Er wordt rekening gehouden met de capaciteiten van iedere individu en in principe uitsluitend op het lichaam gespard.

Wil je graag leren kickboksen? Of heb je al enkele jaren ervaring maar heb je niet de behoefte om met de wedstrijdgroep mee te trainen? Doe dan mee met deze les.

30+

De trainingen zijn voor zowel beginnende, als (meer) gevorderde kickboksers.

Deze groep is bedoeld voor iedereen van 30 jaar en ouder die wil kickboksen om fit te blijven en plezier te hebben tijdens de training. Alle aspecten van het kickboksen zoals techniek, kracht en (spier)conditie komen aan de orde.  Ben je 30+ en heb je altijd al willen kickboksen? Of heb je in het verleden aan kickboksen gedaan en wil je de draad weer oppakken? Kom dan langs en draai een gratis proefles mee!

Fitboksen

Fitboksen is voor iedereen van alle leeftijden die graag fit wil worden of blijven.

Deze training is een work out voor het hele lichaam. De lessen bestaan uit kickboksen op de bokszak. Daarom zie je in een kort tijdsbestek resultaten qua (spier)conditie, kracht en uithoudingsvermogen. In één uur trainen komen alle spiergroepen aan bod. Door het kracht- en intervalaspect bereikt het lichaam snel een hele hoge vetverbranding. De training is geschikt voor eenieder; mannen en vrouwen, jong en oud! Tijdens de work out wordt met gerichte oefeningen gewerkt zodat het resultaat optimaal is. Je wordt weerbaarder en je zelfvertrouwen neemt toe.

Meer over fitboksen >

Fight Fitness

Fight Fitness is een training voor iedereen die fit wil worden of blijven.

Wil je je conditie verbeteren, enkele kilo’s eraf, een strakker figuur of heb je gewoon zin om een uur hard te trainen? Dan is de les Fight Fitness zeker wat voor jou. Tijdens deze training ligt de nadruk op kracht en (spier)conditie. Figuurverbetering en vetverbranding zijn belangrijke onderdelen tijdens deze work out. Elke training wordt een uitdaging door het gebruik van onder andere TRX, evenwichtsballen, springboxen, kettlebells en bodypump materialen. Fight Fitness biedt de garantie op spierpijn!

Wedstrijdgroep

Voor gedisciplineerde topvechters bieden wij trainingen op hoog niveau met als doel alle vechters continu mentaal en fysiek fit te houden voor de wedstrijden. We focussen op conditie, kracht en technieken. De wedstrijdvechters van Fightmasters zijn actief op diverse evenementen in binnen- en buitenland.

Personal training

Wil je afvallen, juist spiermassa opbouwen, een betere (spier)conditie krijgen of je sport specifieke prestaties verbeteren? Bij Fightmasters word je begeleid en gemotiveerd om jouw doelstellingen te bereiken. Met de combinatie van kickboksen en krachttraining bereik je op korte termijn mooie resultaten. Bekijk onze video over personal training of check de website FitbyTreff. Personal training wordt gegeven door Treffel en Benito. Harold is gespecialiseerd in Padstraining.

Ben je geïnteresseerd in 1 op 1 training of train je liever samen met een vriend(in), partner, kennis, buurman of misschien wel je oude trainingsmaatje? Meld je dan aan voor personal training. Wij nemen contact met je op. Wil je meer weten over de tarieven? Bekijk dan onze tarievenoverzicht.

Bedrijfskickboksen

Iedereen kent tegenwoordig wel het belang van sporten. Regelmatig bewegen is echt ontzettend belangrijk. Het is beter voor ons lichaam én onze geest en het zorgt ervoor dat we kunnen afvallen. Het bedrijfsleven ziet steeds meer in hoe belangrijk en leuk sport kan zijn. Aangezien niet elk bedrijf de ruimte heeft voor een eigen sportruimte, biedt Fightmasters de mogelijkheid om hier te komen trainen. Onder begeleiding van één van onze ervaren trainers kunt u met het hele bedrijf bij ons terecht voor verschillende soorten work outs. De invulling en frequentie worden afgestemd op uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@fightmasters.nl.

Meer over kickboksen voor bedrijven >

Fit & Fun 4 Kids

Speciaal voor kinderen in de buitenschoolse opvang biedt Fightmasters een uitdagend programma aan waarin sport en spel samen komen. Door een diversiteit aan activiteiten zijn de kinderen, onder professionele begeleiding, op een speelse manier in beweging. Er is een afwisselend en aantrekkelijk aanbod waarbij plezier, enthousiasme en ook het groeien in sociale omgang centraal staan. Wilt u de kinderen in uw opvang met een speels en uitdagend programma in beweging brengen? Neem dan contact met ons op via info@fightmasters.nl.