Over Fightmasters

Fightmasters is in 2009 opgericht door o.a.  Harold Deekman en Treffel Veerkamp en snel uitgegroeid tot een goedlopende sportschool in Almere. De vakkundige trainers hebben de nodige ervaring om elke les tot een uitdaging te maken en houden daarbij rekening met de capaciteiten van elk individu.

Het Fightmasters team bestaat uit de volgende trainers: Harold, Treffel, Benito, Gail, Gervin, Vernon, Hamza, Yashemine en Antony. En de dames achter de balie: Judy en Crystel.

De gym biedt naast trainingen voor gedisciplineerde topvechters ook trainingen aan voor beginnende en gevorderde kickboksers die als recreant kunnen trainen of zich kunnen voorbereiden op de stap naar de wedstrijdgroep.

Verder is het bij Fightmasters mogelijk om in de lessen Fitboksen en Fight Fitness op een andere manier met kickboksen bezig te zijn. Deze lessen zijn gericht op conditie en kracht. Door de intervaltrainingen wordt een hoge vetverbranding bereikt.

Aan de jeugd wordt eveneens veel aandacht geschonken. Door het combineren van kickboksen met spelelementen komen tijdens deze trainingen op een leuke manier discipline, technieken en conditie aan bod.

Bij Fightmasters hangt altijd een gezellige en open sfeer. Er wordt hard getraind en iedereen is meer dan welkom!