Fightmasters Logo

Disclaimer

Een groep mensen in trainingskleding ligt op de grond in een sportschool en doet sit-up-oefeningen. Op de achtergrond zijn bokszakken en ramen zichtbaar.

Contact

Indien u meer informatie nodig heeft of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@fightmasters.nl. Onze disclaimer is gegenereerd met behulp van de Free Disclaimer Generator.

Disclaimers voor Fightmasters Almere

Alle informatie op deze website - https://fightmasters.nl/ - wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. Fightmasters Almere geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (Fightmasters Almere) vindt, is strikt op eigen risico. Fightmasters Almere is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Links naar externe Sites

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel wij ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Eigenaren van sites en inhoud kunnen wijzigen zonder kennisgeving en kunnen optreden voordat wij de kans hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'verkeerd' is geworden.

Privacybeleid van externe Sites

Wees er ook van bewust dat wanneer u onze website verlaat, andere sites verschillende privacybeleid en voorwaarden kunnen hebben die buiten onze controle liggen. Controleer daarom het privacybeleid van deze sites evenals hun "Servicevoorwaarden" voordat u zaken doet of informatie uploadt.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Update

Indien wij deze disclaimer bijwerken, wijzigen of aanpassingen doorvoeren, zullen die wijzigingen op deze pagina duidelijk worden vermeld.