Fightmasters Logo

Bokszaktraining

Mensen zijn bezig met een bokstraining, waarbij ze oefenen met hangende bokszakken in een sportschool.

Bij Fightmasters in Almere bieden wij verschillende soorten trainingen aan, waaronder bokszaktraining. Het is een intensieve training waarbij je verschillende combinaties van stoten en trappen op een bokszak uitvoert. Heb je interesse in bokszaktraining? Schrijf je in voor een gratis proeftraining bij Fightmasters in Almere of wordt direct lid van onze sportschool.

Waar is bokszaktraining goed voor?

Bokszaktraining is niet alleen geschikt voor mensen die kickboks- of bokswedstrijden willen doen, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een effectieve cardio workout. Het is een uitstekende manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren, je spieren te versterken en je techniek te verbeteren. Door regelmatig bokszaktraining te doen, zul je merken dat je sneller en behendiger wordt en dat je meer kracht ontwikkelt.

Zaktraining

Een bokszaktraining wordt ook wel zaktraining genoemd. Dit komt doordat je tijdens deze training stoten en trappen op een bokszak uitvoert. Het is een effectieve manier om je techniek te verbeteren en je spieren te versterken. Bij Fightmasters in Almere hebben wij bokszakken in verschillende maten en gewichten, zodat je altijd de juiste bokszak kunt kiezen voor jouw training.

Mensen in sportschool Fightmasters oefenen boksbewegingen met bokszakken, terwijl bokshandschoenen dragen.

Kickboksen training en boksen training

Bij Fightmasters in Almere kun je zowel kickboks- als bokstrainingen volgen. Bokszaktraining is een goede aanvulling op deze trainingen, omdat het je techniek verbetert en je kracht en uithoudingsvermogen vergroot. Of je nu kickbokser of bokser bent, bokszaktraining is een uitstekende manier om je vaardigheden te verbeteren.

Kickboks combinaties

Tijdens bokszaktraining kun je verschillende combinaties van stoten en trappen uitvoeren. Hierbij kun je denken aan combinaties van jabs, hoeken, opstoten en low kicks. Door deze combinaties te oefenen, verbeter je niet alleen je techniek, maar werk je ook aan je snelheid en behendigheid.

Bokszaktraining schema

Om het maximale uit je bokszaktraining te halen, is het belangrijk om een goed bokszaktraining schema te volgen. Bij Fightmasters in Almere helpen wij je graag bij het opstellen van een schema dat past bij jouw niveau en doelen. Door regelmatig te trainen en jezelf uit te dagen met nieuwe oefeningen en combinaties, zul je snel vooruitgang boeken.

Bokszak oefeningen

Er zijn tal van bokszak oefeningen die je kunt doen tijdens een bokszaktraining. Hieronder hebben wij enkele voorbeelden opgesomd:

  • jab-cross combinatie: voer afwisselend een jab en een cross uit op de bokszak.
  • low kick combinatie: voer afwisselend een low kick en een jab uit op de bokszak
  • hook-uppercut combinatie: voer afwisselend een hook en een uppercut uit op de bokszak

Interesse in bokszaktraining? Meld je aan!

Wil je starten met bokszaktraining? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles of schrijf je in als lid bij Fightmasters. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We hopen je snel terug te zien in onze sportschool.

Meld je aan voor een gratis proefles

Ben jij op zoek naar kickboksen in de buurt van Almere Buiten of een boksschool in Almere? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lessen zijn niet alleen uitdagend, maar ook leuk en motiverend. Ben jij klaar om ervoor te gaan? Meld je nu aan voor een gratis proefles en kom gezellig kickboksen in Almere!

Aanmelden proefles