Veelgestelde vragen

1. Ik heb nog nooit gebokst, kan ik dan zomaar komen trainen?
Ja, iedereen is welkom! Wil je weten bij welke les je het beste kan starten? Bekijk dan de video’s van onze verschillende lessen. Voor meer informatie kun je altijd telefonisch contact opnemen, of stel je vraag via het info@fightmasters.nl

2. Kun je met elke willekeurige les mee doen?
Bij Fightmasters geldt een vrije keus aan welke les je mee wilt doen. Dit kan je dus elke week zelf bepalen. Voor deelname aan de wedstrijdgroep zit een bepaald niveau en reglement verbonden. Dit is bespreekbaar met de trainers. Om mee te kunnen trainen bij de 30+ groep is een minimale leeftijd van 30 jaar vereist.

3. Welke kleding heb ik nodig?
Een t-shirt of hemdje en een korte of lange trainingsbroek. Er wordt getraind op blote voeten.

4. Kan ik komen trainen zonder bokshandschoenen?
Bij de gym kunnen er bokshandschoenen en eventueel scheenbeschermers worden geleend. Hou er rekening mee dat je op den duur je eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers dient aan te schaffen. Deze kunnen op de gym via sterk gereduceerde prijzen gekocht worden. Zie ook onze prijslijst.

5. Wat moet ik eten voor een training?
Wat goed is om te eten voor een training verschilt per persoon. Het is voornamelijk zelf aftasten uit welke voeding jij energie kunt halen. Voeding die niet tijdens het trainen in de weg zit tijdens. Wij adviseren om niet al te zwaar te eten. Ook raden wij sterk af om maaltijden voor het trainen over te slaan. Voor specifieke voedingsadviezen heeft Fightmasters een voedingscoach die altijd openstaat voor vragen en het geven van advies omtrent voeding.

6. Hoe ver voor een training moet ik eten?
Wij adviseren om 2 uur van te voren goed te eten.

7. Ga ik gewicht verliezen door de trainingen bij Fightmasters?
Kickboksen behoort tot de beste sporten die er zijn als je wilt afvallen. Je traint namelijk naast je lichaam ook je zelfvertrouwen, discipline en incasseringsvermogen. Fightmasters biedt drie lessen namelijk Fight Fitness, Cardio Boxing en Fitboksen, die gefocust zijn op vetverbranding, conditie en figuurverbetering, Tijdens deze trainingen wordt de combinatie van kracht en cardio op creatieve en leuke wijze uitgevoerd. Wij wijzen er wel op dat voeding, naast het sporten, nog steeds een hele belangrijke factor is bij het afvallen.

8. Zal mijn figuur verbeteren door de trainingen bij Fightmasters ?
De les Fight Fitness, gegeven door Treffel Veerkamp en Benito Caupain, is de training die zich focust op vetverbranding en figuurverbetering. Door het frequent volgen van deze training zal je snel resultaten boeken.

Staat je vraag hier niet tussen, stel dan je vraag via het contactformulier.