Fightmasters Logo

Fight fitness: verrijk je training met oefeningen op eigen lichaamsgewicht en gewichten.

0 Een groep mensen die deelnemen aan een fitnessles gericht op vechtsport en sit-ups uitvoeren op de sportschoolvloer van Fightmasters omringd door bokszakken.

Fitboksen: word fit met boksen op de bokszak zonder het element sparren.

1 Mensen beoefenen boksen in sportschool Fightmasters en slaan op hangende bokszakken. Verschillende individuen zijn gefocust op hun training.

Kickboksen: voor iedere leeftijd. Leer de technieken, bouw conditie op en laat het zien tijdens het sparren.

2 Een groep mensen die beschermende kleding dragen, neemt deel aan een kickbokstraining in sportschool Fightmasters, waarbij twee individuen op de voorgrond stoten oefenen en anderen op de achtergrond sparren.

Kickboksen in Almere

Ben jij woonachtig in Almere of omgeving en wil jij ook werken aan je kracht en conditie? Kom dan kickboksen bij Fightmasters Almere, en ontmoet andere sporters uit de buurt. Naast dat er hard wordt getraind, is het ook altijd gezellig bij ons. Dit maakt het sporten nog leuker en word je extra gemotiveerd om te blijven sporten. Samen gaan we er tegenaan, en voordat je het weet kun je niet meer zonder het kickboksen bij Fightmasters Almere!

Neem contact op
Een groep jonge mannen die kickboksen traint gezamenlijk kickboxing in een sportschool, waarbij ze hun kracht en vastberadenheid tonen.

Kickboks training volgen bij Fightmasters

Kickboksen bij Fightmasters betekent op professionele wijze aan de slag gaan met de sport. Alle trainingen die wij aanbieden zijn voor zowel beginners als gevorderden. Of je nooit een kickboks les hebt gehad, of al jaren fanatiek bezig bent: we gaan samen aan de slag om je naar een hoger niveau te brengen. Je kunt ook kiezen om aan de slag te gaan met Fitboksen. In de lessen Fitboksen en Fight Fitness zijn we op een andere manier met kickboksen bezig. Deze lessen zijn gericht op conditie en kracht. Door de intervaltrainingen wordt een hoge vetverbranding bereikt. Daag jezelf uit en ga voor een betere conditie en meer kracht!

Twee dames trainen samen techniek tijdens een kickboksles. Één leerling trapt een lowkick en de andere verdedigt de lowkick met een block.

Personal training

Professionele begeleiding op maat voor het behalen van jouw kickboksdoelen.

Lees meer
Twee jongens trainen samen in een kickboksschool. Één leerling gooit met vastberadenheid een rechtse directe op de hand van de andere leerling.

Fight Fitness

Een dynamische workout die kracht, snelheid en conditie combineert met kickbokstechnieken.

Lees meer
Mensen die deelnemen aan een groepsfitnessles en oefeningen uitvoeren op de vloer in sportschool Fightmasters met bokszakken op de achtergrond.

Fitboksen

Een intensieve training gericht op het verbeteren van conditie en kracht, geïnspireerd door kickboksen.

Lees meer
Kinderen beoefenen kickboksen in sportschool Fightmasters; sommigen werken samen aan techniek, en anderen luisteren naar uitleg van een trainer.

Jeugd kickboksen

Leer kickboksen op een leuke en veilige manier onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Lees meer
Twee mensen beoefenen boksen in sportschool Fightmasters. De een draagt een felgekleurde korte broek en blokkeert, terwijl de ander rode handschoenen draagt en een stoot uitdeelt.

30+ Kickboksen

Speciaal ontworpen programma voor volwassenen van 30 jaar en ouder om fit te worden en te blijven met kickboksen.

Lees meer
Een groep mensen doet mee aan een boksles en slaat met zware tassen in de goed verlichte en overdekte sportschool Fightmasters.

Wedstrijdgroep kickboksen

Train met gelijkgestemde vechters om je kickbokstechnieken te verbeteren en deel te nemen aan wedstrijden.

Lees meer

Meld je aan voor een gratis proefles

Ben jij op zoek naar kickboksen in de buurt van Almere Buiten of een boksschool in Almere? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze lessen zijn niet alleen uitdagend, maar ook leuk en motiverend. Ben jij klaar om ervoor te gaan? Meld je nu aan voor een gratis proefles en kom gezellig kickboksen in Almere!

Aanmelden proefles

Kickboksen voor jeugd

Speciaal voor de jeugd en kinderen hebben wij ons gespecialiseerd in kickboksen. Onze jeugdlessen zijn erop gericht om kinderen op een speelse en veilige manier kennis te laten maken met kickboksen. Zo leren zij niet alleen de technieken van kickboksen, maar ontwikkelen zij ook discipline en zelfvertrouwen. Door het combineren van kickboksen met spelelementen komen tijdens deze trainingen op een leuke manier discipline, technieken en conditie aan bod.

Er wordt hard getraind en iedereen is meer dan welkom! Door de open en gezellige sfeer, is het ook voor de jeugd aantrekkelijk om kennis te maken met deze sport. Zo is de jeugd op jonge leeftijd al fanatiek bezig met sporten en gezond leven. Naast deze sportiviteit leren zij ook over discipline.

Kickboksen in Almere Buiten bij Fightmasters

Welkom bij Fightmasters, dé sportschool voor kickboksen en boksen in Almere Buiten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kickboks lessen, boksschool trainingen en personal trainingen.

Wij zijn trots op ons ervaren team van personal trainers en kickboksers, die jou helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen.

Twee leerlingen trainen samen tijdens een kickboksles. Één leerling gooit met vastberadenheid een rechtse directe op de hand van de andere leerling.

Kickboks lessen voor beginners en gevorderden

De gym biedt naast trainingen voor gedisciplineerde topvechters ook trainingen aan voor beginnende en gevorderde kickboksers. Je kunt als recreant trainen of je kunt jezelf voorbereiden op de stap naar de wedstrijdgroep. Er is voor elk niveau aanbod en door de vakkundige trainers word je professioneel begeleid, waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Voor zowel beginners als gevorderden werken we aan kracht, conditie, discipline en verschillende technieken. Ook is het mogelijk om personal training te krijgen.

Onze trainers en wedstrijdgroep

Bij Fightmasters heten we iedereen, van recreant tot ervaren vechter, hartelijk welkom! Ontdek onze diverse klassen voor jeugd, N, C, B, en A, waar sportieve successen en belangrijke waarden zoals discipline samenkomen. Volg ons op sociale media voor een inkijkje in de passie van Fightmasters, waar ervaring, enthousiasme en plezier samenkomen in de ring!

Silhouet van een persoon in een gevechtshouding, met één arm voor het lichaam geheven en de andere naar achteren getrokken.

Harold Deekman

Trainer

Silhouet van een persoon in een gevechtshouding, met één arm voor het lichaam geheven en de andere naar achteren getrokken.

Treffel Veerkamp

Trainer

Foto van Benito Caupain

Benito Caupain

Trainer

Silhouet van een persoon in een gevechtshouding, met één arm voor het lichaam geheven en de andere naar achteren getrokken.

Hamza Hazzar

A-klasse

Silhouet van een persoon in een gevechtshouding, met één arm voor het lichaam geheven en de andere naar achteren getrokken.

Rudsel Zhinhage

A-klasse

Silhouet van een persoon in een gevechtshouding, met één arm voor het lichaam geheven en de andere naar achteren getrokken.

Kuku Victor

MMA Pro

Silhouet van een persoon in een gevechtshouding, met één arm voor het lichaam geheven en de andere naar achteren getrokken.

Yashemine Scholsberg

B-klasse

Silhouet van een persoon in een gevechtshouding, met één arm voor het lichaam geheven en de andere naar achteren getrokken.

Aicha Krolis

C-klasse

Bekijk alle vechters en trainers

Laatste nieuws

Ontvang de laatste updates van Fightmasters! Van opwindende trainingssessies tot inspirerende verhalen, blijf op de hoogte van ons nieuws. In een omgeving waar gastvrijheid en sportiviteit samenkomen, delen we met trots onze successen en lessen over discipline.

Twee jongens die aan het boksen zijn, de een in een bruin shirt en de ander in een blauw shirt, zijn bezig met een technieksessie in sportschool Fightmasters.

Kickboksen als effectieve zelfverdediging

In een wereld waarin veiligheid en zelfbescherming steeds belangrijker worden, zoeken mensen naar manieren om zichzelf te kunnen...

Twee vrouwen in sportschool Fightmasters, gekleed in zwarte sportkleding en bokshandschoenen, zijn bezig met een technieksessie. De een geeft een trap, terwijl de ander hem blokkeert, met stoelen en glazen ramen op de achtergrond.

De voordelen van kickboksen...

Kickboksen is een populaire sport die zowel lichamelijke als geestelijke voordelen biedt. Het is een uitstekende manier om fit te...

Een vrouw oefent boksen met een trainer, draagt handschoenen en slaat op een bodypads als doel dat hij vasthoudt in een sportschool.

Afvallen met kickboksen

Ben je op zoek naar een dynamische en uitdagende manier om gewicht te verliezen? Kickboksen biedt de perfecte combinatie...

Bekijk alle nieuwsberichten