Youth Fighting League “Best of the Best”

Beste vechters, trainers, ouders en supporters,

Afgelopen zondag vond de tweede editie plaats van Youth Fighting League “Best of the Best”. De huidige Youth Fighting League kampioenen mochten zichzelf opnieuw bewijzen tegenover de beste, en meest getalenteerde jeugd van Europa. Als organisatie kunnen wij oprecht zeggen dat het niveau van de jeugd ontzettend hoog ligt. We hebben zowel op de mat, als in de ring, prachtige partijen gezien, waar de volwassenen nog een voorbeeld aan mogen nemen. Vechters, bedankt daarvoor!

Dit jaar hebben we niet alleen naar K1 gekeken, maar ook de Muay Thai partij tussen Liam Derbyshire, overgevlogen vanuit de UK, en Jayden Vereyken was een genot voor het oog. Met een echte Wai Kru leidden beiden heren de partij in, om ons daarna te mogen laten genieten van een gevecht met mooi voetenwerk, trappen naar het lichaam en uiteraard: het clinchen! Zowel de dameshoofdpartij tussen de Duitse Dalin Killic en viervoudig YFL kampioen Aïcha Krolis, als de herenhoofdpartij tussen Ouassim Tarzati en uit Curaçao overgevlogen Joey Gogulski, waren met acht tellen over en weer, een groot spektakel.

Graag willen wij naast alle deelnemers ook de trainers en de ouders bedanken voor hun inzet en geduld. Wij als organisatie zijn ons ervan bewust dat we best veel vragen door de weging en het gala over twee dagen uit te smeren. Door de grootte van het gala, en het aantal deelnemers, is het helaas niet anders mogelijk dan op deze manier. Desalniettemin willen wij onze waardering hiervoor graag uitspreken.

Youth Fighting League gaat dit jaar afsluiten met vooral een trots gevoel over onze Europese jeugd. In januari gaat de inschrijving open voor 4/5 april 2020, Youth Fighting League Championship “Part IV”, wat voor het eerst zal gaan plaatsvinden in één weekend in plaats van één dag.

Allen, bedankt en……. stay tuned!!

Organisatie Youth Fighting League