Treffel Veerkamp Personal Trainer

Personal Trainer Treffel Veerkamp

Fightmasters Personal Trainer
Treffel is de personal trainer van Fightmasters. Hij begeleidt zowel leden als niet-leden, 1-op-1, naar hun persoonlijke doel. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van (kick)boksen en personal training is hij dé aangewezen persoon om er samen met jou keihard tegenaan te gaan. Tijdens een intake maakt hij samen met jou een plan van aanpak. Hier komen natuurlijk training, voeding en rust in terug, maar staat ook structuur en doelgerichtheid centraal.

Naast 1-op-1 training is het ook mogelijk om met kleine groepen aan de slag te gaan bij Treffel. Dit gaat uiteraard met vaste dagen en tijden en is financieel nog aantrekkelijker.

Wat kun je verwachten bij Fightmasters Personal Training:
– Ervaren en gemotiveerde trainer;
– Eigen locatie voor diverse trainingen;
– Resultaatgericht werken;
– Combinatie van (kick)boksen en plyometrisch trainen.

Waarom een Personal Trainer?
De oplossing voor drukbezette mensen, zelfstandige ondernemers of een ieder die persoonlijke aandacht wenst. Een personal trainer is er voor iedereen die lichamelijk fit wil worden en blijven, ongeacht de leeftijd! Steeds meer mensen kiezen er voor om met een personal trainer te werken. Een personal trainer ondersteunt je om het door jouw gewenste resultaat snel en op de juiste manier te bereiken. Extra motivatie zodat je wel jouw doelen behaalt! Dit allemaal op een prettige en efficiënte manier, waarbij een positieve beleving voorop staat. Door veel variatie in de trainingen blijft de uitdaging groot. De training wordt op de persoon aangepast zodat iedereen op zijn eigen niveau kan starten!

Zie hier een informatieve video over het trainen met Treffel!